Tiny Hand

Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca


Click!

Cara menyertai:


 1.buat entri dengan tajuk : 
Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca

2. letak Header CP dan linkkan ke entri nih
3. pilih entri korang yang korang rasa best atau pun wajib dibaca oleh semua orang dan LINKkan ke entri tersebut supaya peserta lain boleh terjah entri tuh..tak kesah brapa banyak korang suka, letak jer.. :) tapi yang nih optional, tiada paksaan.. kalau taknak letak pun takpa la.. :)4. dah siap, hantarkan URL / link entri korang di ruang komen entri ini sahaja.. .5. terpulang nak follow blog cp atau tak.. itu HAK anda.. ceh.. tp kalau follow lagi best kan? :P

Tu je..

5 comments:

  1. dtg dt segmen same..done follow u..follow me back:)

    http://betterfly2u.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete
  2. Datang visit dari segmen yg same , datang lah visit balik entry saya yay and if bole tinggalkan lah comment anda kat entry tersebut !

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/11/segmen-tingkatkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete
  3. tinkerbell berterbangan memeriahkan blog ni..=))

    *dtg dri segmen yg sme ^^

    ReplyDelete
  4. Hello pemilik belog ini.. Eza singgah sini nak tinggal jejak kaki kat belog awak. Sorry terlambat seminggu. Hope dimaafkan :D Btw, jom singgah belog Eza yeaa…

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete

Simple Templates By Blogger | Edited & Designed By Anis Zahirah