Tiny Hand

Giveaway From Korea & Sydney

Click!

Syarat-syaratnye:

1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini. 
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (: 
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (: 
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.
Saya nak tag:
Anis
Aniesa

Tu je. Bye...

1 comment:

  1. Sorry lambat singgah sini. Thank you sebab join GA nazu :) All the best dear <3

    ReplyDelete

Simple Templates By Blogger | Edited & Designed By Anis Zahirah