Tiny Hand

MY BEST FWENZ....

Assalamualaikum......

Saya x tahu la nk post apa.. Lgpon skrg ni tgh boring gilew2, so saya nk cite pasal kawan baek saya iaitu:
  • Anis Zahirah bt Ahmad Madani
  • Aniesa Farhana bt Mazlan
  • Ain Nadhirah bt Nazli
Itulah senarai kawan baik saya... Kami slalu sgt bergaduh. Lps bergaduh kitaorg baik balik. Hehehe.. Sorang nih suka sgt merajuk... Klu sehari x merajuk x sah. Saya pon pelik. Saya ngan anis jer yg mcm x reti nk merajuk.. Ini biodata mereka n description saya terhadap mereka* mcm skema je ayat nih*

                                       Anis Zahirah bt Ahmad Madani

Inilah org nye. Cntik x? Die ada blog(klu nk gi blog die klik kat nama die di atas gmbr nih...k). Saya tahu blog ni pun melalui die. Anis ni nk kata cntik, mmg cntik, nk kata pndai, pndai gak...hehehe.. Kitorg gelarkan Anis ni minah arab celup. Mesti korang pelikkan knp kitaorg gelarkan die mcm tu. Sbb muka die mcm muka org arab skit lah.. Mana x nye. Bapak die lahir kat Madina. Nama bapak die pon Ahmad Madani.. Td ckp nk bg biodata, lupa lak!

NAMA PENUH: ANIS ZAHIRAH BT AHMAD MADANI
UMUR: 12 TAHUN(2011)
D.O.B.:28 MAC 1999
P.O.B.:SUNGAI BULOH,SELANGOR
IDOLA: NABI MUHAMMAD SAW
MINAT: K-POP,FASHION,BLOGGING,READING

Anis ni peminat korea. Semua korea.. Korea, korea, korea.. Saya pon minat tp saya x mcm die. Gile sgt. Saya lak minat Jozan terlebih..hehehe.. Klu kena pukulannye, hish!!!! Dahsyat! Mmg menyakitkan.. Semua kawan baik saya dh penah kena dh.. saya pon sama..huhuhu

                                       Aniesa Farhana bt Mazlan

Comel x? Die pon ada blog gak(klu nk tgk blog die, klik kat nama die atas gmbr tuh.) Aniesa nih tetiba je minat korea. Tetiba je.. Tanpa diduga. Die kata die benci korea, tp tetiba je. Eeeeee...pelik btul kan? Ni biodata budak poyo nih*mmg slalu panggil die mcm 2* hehehe :)

NAMA PENUH: ANIESA FARHANA BT MAZLAN
UMUR: 12 TAHUN(2011)
D.O.B.: 6 OGOS 1999
P.O.B.: KUALA LUMPUR
IDOLA: NABI MUHAMMAD SAW
MINAT: MEMBACA, K-POP

                                    Ain Nadhirah bt Nazli

Comel kan? Cuba lihat mata die, besar kan? Saya suka mata Ain ni. Ain ni kan ada peminat. Tp secret la, x leh bgtau. Ain lah org yg saya ckp td yg suka sgt merajuk. asyik2 nk merajuk. Pening jd nye kepala nih. tp die ttp kawan baik saya. Saya knal ngan Ain ni masa drjh 2. Masa tu saya comel lg( huh!perasan ). kitaorg masa tu lah dh jd kawan baik. Kiranye Ain Nadhirah ni lah kwn yg plg lama ar. Ni biodata budak ni:

NAMA PENUH: AIN NADHIRAH BT NAZLI
UMUR: 12 TAHUN( 2011 )
D.O.B.: 20 MAC 1999
P.O.B.: KUALA LUMPUR
IDOLA: NABI MUHAMMAD SAW
MINAT: MEMBACA

Kami menamakan kumpulan kami sebagai AFZAN. Tahun hadapan kami akan melangkah ke alam yg lebih mencabar iaitu alam remaja. Dan mungkin kami akan ke sek asrama( Amin....mudah-mudahan dptlah). Mungkin jugak kami akan bersekolah di sek yg berlainan. Jd saya berharap sgt korang jgn lupakan kite yek.. 

K lah... Hr pon dh lewat mlm. Saya nk tido. Assalamualaikum..


No comments:

Post a Comment

Simple Templates By Blogger | Edited & Designed By Anis Zahirah